Ki uralkodik benned? – Egóból élni-Önvalóból létezni

2017. 05. 20.

2017. május 20. | 17:00 - 20:00

Helyszín: Életfény Központ - Fényterem (1084 Budapest Bérkocsis u. 41. I./9. Kcs: 25)
Részvételi díj: 4500 Ft

Az ember Isten eredendő szándéka szerint Istenember. De az Istentől eltávolodott, egója korlátai között élő ember nem képes élni ezt a minőséget. Jelenleg az ember sokkal inkább emberistent játszik a Földön, és Isten Rendjétől eltávolodva éli az életét. Isten azt szeretné, ha minden gyermeke visszatalálhatna eredendő minőségéhez, és az Ő Rendjéhez, amelynek kulcsa, hogy az egyén lebontsa magáról az egós kondicionáltsági mintákat, és visszataláljon Önvalójához.

Az hogy spirituális érdeklődésű, beállítódású vagy, még nem jelenti azt, hogy Önvalódat éled, könnyen lehet, hogy ennek ellenére egód, elméd uralkodik benned, és rajtad. Az ember eredendően Spirituális Létező, Szellemi Ember, de ezt a minőségét csak akkor tudja élni, ha Önvalója, vagyis Isteni Énje uralkodik benne.

Az előadáson az alábbi témákat vesszük át:

  • Mi lenne a Földi Létezés eredendő célja.
  • Mi is az ember Isten eredendő szándéka szerint. Mit is jelent valójában Spirituálisnak lenni.
  • Hogyan alakul ki az egós kondícionáltság, és miért tart a mai világ az egó fogságában.
  • Mit jelent az Önvalóból létezés általánosságban, és a spirituális érdeklődés ellenére miért lehet, hogy mégis az egó uralkodik az egyénben.
  • Az Uralkodó archetípusát segítségül hívva megnézzük, hogy mit is jelentene az Istenember lét, az Önvalóból létezés, szembeállítva az egós kondicionáltságból fakadó működéssel.
  • Miért az egyén változása a kulcsa a Világ változásának.
  • Hogyan váltódhat meg az egyén, és ezáltal a Világ.
  • Istentől kapott egybefüggő üzenet felolvasása.

Az Isteni Szándékon túl azért is fontos, hogy az Önvaló uralkodjon benned, mert életed uralása csak akkor van valójában a Te kezedben. Ha az egód van uralmon, csak illúzió, hogy te irányítasz, ugyanis valójában külső normák, tényezők, körülmények uralkodnak ilyenkor rajtad, vagyis biztosan nem uralod az életed, s annak egyes helyzeteit.  Csak az Önvalóból létezés tesz Szabaddá, s csak Önvalód által uralhatod valójában az életed. Az egó azonban cseles, hogy ne vedd észre, ha ő irányít, ugyanis úgy gondolja, hogy akkor vagy biztonságban, ha nála van az irányítás, a kontroll. Ezért fontos tudatában lenni az egós mintáknak, mert ha Tudatos vagy önmagadra, és az életed vonatkozásában is, akkor egyre inkább nyakon csípheted az egót, amikor átveszi, vagy megpróbálja átvenni az irányítást benned, és így egyre inkább megvalósíthatod azt, hogy Önvalódból létezz.

Valamint ránézünk arra is, hogy az egójából élő ember miért nem tud alapköve lenni az Igaz Értékeken és Szereteten alapuló Földi Létezésnek.

A részvételi létszám korlátozott, ezért ha szeretnél részt venni, akkor kérlek a Jelentkezem gomb megnyomásával, és a szükséges adatok megadásával add le jelentkezésed. (A Facebook oldalamon jelzett részvételi szándék nem minősül jelentkezésnek.) A jelentkezésről egy automatikus e-mail üzenetet kell kapnod. Ha nem érkezne meg, akkor nézd meg a SPAM/Promóciók mappát, illetve állítsd be biztonságos feladóként az info@tubolybeatrix.com e-mail címet. 

 

(Felhasznált kép forrása: Pamela Matthews – Aura Soma Tarot – The Emperor return)

VISSZAJELENTKEZEM