Önszeretet – Szívkapu – Isteni Rend

2017. 04. 22.

2017. április 22. | 18:00 - 21:00

Helyszín: Életfény Központ - Fényterem (1084 Budapest Bérkocsis u. 41. I./9. Kapucsengő:25.)
Részvételi díj: 4500 Ft

Előadásom mintegy összefoglalója annak a szellemiségnek, gondolatiságnak amelyet képviselek. Ezen felül az Önszeretet témáját helyezi a fókuszba, mert az alapköve az Önvalóból létezésnek, és az Isteni Rend követésének. Önszeretet  nélkül ugyanis nem lehet eljutni az Önvalóhoz, és így Istennel és az Ő Rendjével sem lehet kapcsolatba kerülni. Aki nem szereti önmagát, annak a szíve zárva van Önvalója, Isteni Énje és így Isten előtt. Ma nagyon sok emberben nincs rendben az Önszeretet témája, és sokan még csak tudatában sincsenek, hogy nem szeretik magukat. Egyéni terápiás munkámban is többször találkoztam ezzel, de szűkebb ismeretségi körömben, és az utca emberének megnyilvánulásaiban is sok esetben tetten érhető az Önszeretet hiánya. A Világnak ez a legnagyobb problémája: hiányzik belőle a Szeretet. Helyette félelem uralt világban élünk. Amíg az egyénben nincs helyén az Önszeretet, addig a Világunk sem lehet Szeretet alapú. Amíg egó alapú társadalomban élünk, addig a világot csak a félelem uralhatja. Csak az Önvalóból létező ember képes Szeretet alapú társadalmat alkotni.

Rajtunk áll, hogy egy másik Világban élhessünk itt a Földön. Mert az emberi létezés számára nincs másik hely Isten Univerzumában. Gyere, tarts velem a Föld Napján, hadd mutassam meg Neked hogyan lehetsz Te magad egy Új Világ letéteményese! 

Az előadáson az alábbi témákat vesszük át:

  • A földi létezést illetően mi lenne Isten eredeti szándéka, amitől az ember eltávolodott.
  • Mit jelent az Isteni Rend az egyén vonatkozásában.
  • Rend van-e jelenleg a világban.
  • Hogyan függ össze az Önszeretet és az Egyén Belső Rendje.
  • Mit jelent ez Önszeretet.
  • Hogyan néz ki a gyakorlatban az Önszeretet.
  • Hogyan függ össze az Önszeretet és az Önvalóból létezés, az Istennel való kapcsolat.
  • Az Önvalóból létezés hogyan szolgálja, hogy Isten Rendje lehessen jelen a Világban.
  • Isten milyen összefüggéseket “írt fel” a csillagos égre iránymutatásul, amelyek ehhez a témához kapcsolódnak.
  • Hogyan válhat az egyén, az ember egy Jobb Világ, az Új Föld alapkövévé.

Az egyes témák vonatkozásában saját tapasztalataim során bennem megszületett felismeréseket, a Lelkemen keresztül általam kapott gondolatokat osztok meg, de asztrozófiai tanulmányaim alapján segítségül hívom Isten csillagos égre “írt” általános iránymutatásait is, ugyanis azok szimbolikus nyelvezetét “olvasva” és megértve szintén ráláthatunk Isten Rendjére.

A részvételi létszám korlátozott, ezért ha szeretnél részt venni, akkor kérlek a Jelentkezem gomb megnyomásával, és a szükséges adatok megadásával add le jelentkezésed. (A Facebook oldalamon jelzett részvételi szándék nem minősül jelentkezésnek.) A jelentkezésről egy automatikus e-mail üzenetet kell kapnod. Ha nem érkezne meg, akkor nézd meg a SPAM / Promóciók mappákat, illetve állítsd be biztonságos feladóként az info@tubolybeatrix.com e-mail címet. 

Ajánlom még figyelmedbe ebben a témában egyik írásomat: klikk ide!

 

(Felhasznált kép forrása: Pinterest/Flickr – szabadon felhasználható kép)

VISSZAJELENTKEZEM