LÉLEKVIRÁG

2018. 02. 22.
ZsolnaiTímea_Lélekvirág

„A szeretet a lélekvirág nektárillatú kitárulkozása. A szeretet törvénye a harmónia.” (Saint Germain)

 

Isten körülnézett az Univerzumban, és úgy találta nem elég színes. Azt gondolta, segítségül hívja különleges Lélekvirág magjait, és egy erre megfelelő helyen létrehozza milliárdnyi színben pompázó virágoskertjét. Választása az Univerzum legszebb bolygójára, Földanyára esett. Úgy gondolta a gyönyörű Kék Bolygón biztosítottak leginkább a feltételek, hogy Lélekvirágai a lehető legjobb körülmények között színesíthessék az Univerzumot.

Elővette virágmagokat tartalmazó ládikáját, féltő gondossággal kivette a magokat, és saját tiszta fényével feltöltve azokat felébresztette a bennük szunnyadó életet, egyúttal biztosítva azt is, hogy kapcsolata ezután Lélekvirágaival örökké megmaradjon.

Magához hívta hűséges Angyalait, és megkérte őket, hogy a magokat juttassák el a Föld nevű bolygóra, és ott a szélrózsa minden irányában szórják szét azokat az összes olyan helyen, ahol az élet számukra biztosított. Egyúttal felkérte Őket, hogy legyenek hatalmas virágoskertjének gondozói, segítsék az életre kelt Lélekvirágokat, hogy kapcsolatot tudjanak tartani Teremtőjükkel, és ha valami megakadályozza őket abban, hogy teljes pompájukban virágozzanak, és illatozzanak, akkor segítségül hívhassák az angyalokat. Az Angyalok örömmel tettek eleget Isten útmutatásainak, és munkájuk eredményeként Földanya minden életre alkalmas helyén egyedi és megismételhetetlen LÉLEKVIRÁGOK keltek életre.

TE is egy vagy közülük, mert mindannyiunk lelke olyan, mint egy gyönyörű, egyedi színvariációban és alakban pompázó virág, amelyet lelkünk isteni fénye éltet.

Születéseddel lehetőséget kaptál arra, hogy egyedi színvilágoddal TE is gazdagítsd Isten csodálatos virágoskertjét, Földanyát és az Univerzumot. Éld hát minden napodat úgy, hogy tudd, különleges teremtmény vagy, és sugározd mindazt a szépséget, amivel Teremtőd megajándékozott. Ez a legfőbb feladatod, mert ha lelked virága teljes pompájában ragyog (vagyis megéled azt, aki valójában vagy; értékeled és használod képességeidet; tested, lelked és szellemed egyaránt egyensúlyban van), akkor az utadat járod, és könnyedén teljesíted azt a küldetést, amit rajtad kívül senki más nem vihet véghez ezen a világon.

 

SZÍNPOMPÁS RAGYOGÁST KÍVÁNOK NEKED A FÖLD NEVŰ BOLYGÓN!

Tuboly Beatrix
2018. február 22.

 

Az írásomhoz közzétett kép Zsolnai Tímea alkotása. A gyapjúkép címe is Lélekvirág, mivel a fenti írásom alapján született. Ha bővebben szeretnél olvasni erről, akkor itt megteheted: klikk ide!

 

 

 

 

 

VISSZA